Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini

Babagan Kita

2223

Shenzhen Alphagreen vape Co., Ltd didegaké ing 2018 sing dadi pabrikan khusus ing riset, pangembangan lan produksi Vape Hardware. Kita dununge ing Shenzhen, kanthi akses transportasi sing trep. Kabeh produk sesuai karo standar kualitas internasional lan dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

Kita duwe luwih saka 50 karyawan, angka penjualan taunan sing ngluwihi USD 24 yuta. Fasilitas sing dilengkapi kanthi apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan.

9
5fceea16
9

Minangka asil saka produk berkualitas tinggi lan layanan pelanggan sing misuwur, kita entuk jaringan sales global sing tekan Amerika Utara lan Eropa.

Kita minangka tim sing dinamis, enom, lan ambisius.

Tujuane yaiku "Mikir Gedhe, Dadi Apik banget." Serep ide anyar, kontrol kanthi ketat kualitas, layanan pelacakan produk lengkap. Kita pengin nggawe kahanan win-win lan nggawe masa depan sing cerah 

Kita nganggep kabeh pelanggan kanthi semangat lan tulus, nganggep saben pelanggan minangka kanca sing apik.

840x574 AIO(1)

Kita duwe tekad nggunakake bahan baku bermutu kanggo ngasilake produk, kartrid 300k lan pulpen 200k saben wulan, mesthi nampa umpan balik sing apik saka para pelanggan. 

Yen sampeyan kasengsem ing produk apa wae utawa pengin ngrembug babagan pesanan khusus, aja bebas hubungi kami. Kita ngarep-arep nggawe hubungan bisnis sing sukses karo klien anyar ing saindenging jagad iki.

Tes Piranti Kita