Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini

AD03 CBD / THC Pena Vape Sekali Pakai Kanthi Produsen Pelabuhan Rechargeable Coil Keramik Koil Tanpa Logam Heavy Kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe

Katrangan singkat:

Katrangan Singkat: Kita nggawe lan nyedhiyakake vape pena AD03 CBD / THC, desain apik saka tampilan vape nggawa akeh pelanggan reguler. Kajaba iku, kita wis kerja sama karo sawetara perusahaan ganja sing dilisensi BIG wis pirang-pirang taun, kalebu sebagian besar pasar Amerika Utara lan Eropa. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.


  • Rega F0B: US $ 1,85 - 2,0 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan
  • Kemampuan Pasokan: 300.000 Potongan / Wulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, PayPal, L / C, D / A, D / P
  • Detail Produk

    Minangka produsen perangkat keras vape ing China, kita duwe toko kerja GMP sing paling profesional. Ora mung nyedhiyakake macem-macem jinis kartrij, nanging uga pena vape sing anyar. Kita terus ngembangake produk anyar. Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo para pelanggan, sampeyan bisa uga dadi salah sawijine klien label putih. Apa maneh, layanan pelanggan 5-Bintang minangka mesin pertumbuhan ing industri vape CBD ing jangka panjang. Kajabakartrij lan pen vape, kita uga nyedhiyakake vape aksesoris lan paket sing disesuaikan.

     

    1. Pambuka Produk ing AD03CBD / THC Pena Vape Sekali Pakai

    Pena vape pakai AD03 CBD / THC minangka pena vape sing paling populer lan stabil. Pena vape sing bisa dienggo jinis mini, lan sing paling mirip pena tampilan tembakau. Digawe nganggo ujung keramik tank kaca, kuningan tanpa timah, lan katun bermutu tinggi.

    Sanajan ukuran bolongan asupan minyak paling gedhe yaiku 1,7mm, struktur khusus ndadekake tingkat panyerepan gedhe. Gunakake ukuran asupan minyak sing luwih cilik, nanging sampeyan bisa nggunakake vape kanthi luwih lancar.

    Batere sing digunakake batere kelas A kanthi kapasitas 350mAh, cukup kanggo vape sak gram minyak, amarga batere dikurangi sajrone disimpen (Kita mriksa saben batere lan umur saben batere sadurunge dikirim), kanggo nyegah masalah iki, kita wis ngrancang isi ulang port ing sisih ngisor. Dadi sampeyan ora prelu masalah masalah batere.

     

    2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka  AD03 CBD / THC Pena Vape Sekali Pakai

    Jeneng Produk

     Cartridge vape CBD / THC / AD03

    Materi

       Kaca logam / Pyrex / Koil keramik

    Kapasitas Tank

    1.0ml / 0,5ml

    Ukuran

    D 10.5mm & L 94.3 / 106mm

    Lubang asupan minyak

    2 * 1.0mm / 1.5mm / 1.7mm Size Ukuran Kustom)

    Jinis tip

    Meneng terus

    Resistansi

    1,5Ω

    Kapasitas batere

    350mAh

    OEM / ODM

     Dhukungan

     

    3. Fitur Produk lan Aplikasi saka AD03 CBD / THC Pena Vape Sekali Pakai

    —— Tingkat penyerapan sing dhuwur, cocog karo minyak sing kenthel. (Lubang asupan minyak bisa disesuaikan)

    —— Kanthi port sing bisa diisi ulang.

    ——Tiji Heavy Metal, jinis timbal.

    —— Cocog kanggo macem-macem jinis minyak CBD / THC.

    —— Ora Ana Desain Bocor.

    —— Formula Keramik Khusus

    —— Dhukungan Layanan OEM / ODM

    4. Rincian Produksi saka AD03 CBD / THC Pena Vape Sekali Pakai

    ① Kanthi gampang nyuntikake minyak THC utawa CBD, kapasitas tank 0,5 ml & 1.0ml.

    ② Babar pisan ora ana logam abot.

    Rate Tingkat panyerepan minyak sing dhuwur, cocog karo minyak ketebalan sing beda.

    Printing Pencetakan logo khusus lan warna tip sing beda, buat merek sampeyan dhewe

    ⑤ Tipe mini, 1 gram mung 106mm.

    Battery Batere kapasitas gedhe 350mAh, cukup kanggo sak gram.

    ⑦ Port pangisi daya ing sisih ngisor.

    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (3)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (5)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (7)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (4)

    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (1) AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita