. China AD03 CBD / THC Disposable Vape Pen Kanthi Ngisor Port Rechargeable Produsen Coil Keramik Ora Heavy Metal karo Rasa Murni lan Pabrik Uap Gedhe lan manufaktur |Vape Alphagreen Kab

Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih.Mangga verifikasi umur sampeyan sadurunge mlebu situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web kita lan pengalaman browsing.Kanthi terus nelusuri situs web kita, sampeyan nampa kabijakan cookie

Nuwun sewu, umur sampeyan ora diijini

AD03 CBD / THC Disposable Vape Pen Kanthi Ngisor Port Rechargeable Produsen Koil Keramik Ora Ana Logam Berat kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe

Katrangan singkat:

We nyuplai AD03 Vape CBD / THC / Delta 8 utawa 9 nganggo vape pen.Uap gedhe lan rasa murni njamin pengalaman kualitas.Kita duwe staf dodolan sing ngerti sing bisa nuntun sampeyan menyang produk sing paling cocog karo kabutuhan lan tansah ana kanggo nulungi perjalanan sampeyan.We adol mung produk kualitas paling dhuwur.Kang Ing siji menehi kita pelanggan pengalaman paling bisa.Ing alphagreen, misi kita yaiku nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling dhuwur ing pasar saiki lan njamin para pelanggan sing padha yen alphagreen nawakake layanan paling apik ing pasar.We look nerusake kanggo nindakake bisnis karo sampeyan ing mangsa.


  • Rega F0B:US $1,85 - 2,0 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece
  • Kapabilitas sumber:300.000 Piece / Wulan
  • Pelabuhan:Shenzhen
  • Syarat-syarat pembayaran:T/T, PayPal, L/C, D/A, D/P
  • Detail Produk

    Minangka produsen hardware vape ing China, kita duwe toko kerja GMP paling profesional.We offer ora mung kualitas dhuwur macem-macem jinis kartrid nanging uga jinis anyar nganggo vape pen.Kita terus ngembangake produk anyar.Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo para pelanggan, sampeyan bisa dadi salah sijine minangka klien label putih.Apa maneh, layanan pelanggan 5-Stars minangka mesin wutah ing industri vape CBD ing jangka panjang.Kajabakartridlanpen vape, kita uganyedhiyakakevape aksesorislanpaket selaras.

     

    1. Pengenalan produkAD03CBD/THC Disposable Vape Pen

    AD03 CBD / THC pena vape nganggo minangka salah sawijining pena vape sing paling populer lan stabil.Iki minangka pena vape nganggo jinis mini, lan pena sing paling mirip karo tembakau.Iki digawe nganggo tip keramik tank kaca, kuningan tanpa timbal, lan katun kelas dhuwur.

    Senajan ukuran paling gedhe saka bolongan intake lenga punika 1.7mm, struktur khusus ndadekake tingkat panyerepan gedhe.Gunakake ukuran intake lenga sing luwih cilik, nanging sampeyan bisa vape luwih lancar.Senajan AD03 mung duwe 2 bolongan intake lenga, pengalaman banget yen dibandhingake AT01 biasa karo papat bolongan intake lenga.

    Kita nampa akeh umpan balik positif babagan AD03 iki, utamane cat emas lan rube, sing populer banget ing antarane 20-40 taun.

    Baterei sing digunakake baterei kelas A kanthi kapasitas 350mAh, cukup kanggo vape siji gram lenga, amarga baterei suda sajrone panyimpenan ( Kita mriksa saben baterei lan umur saben baterei sadurunge dikirim), kanggo nyegah masalah iki, kita wis ngrancang sing bisa diisi ulang. port ing ngisor.Dadi sampeyan ora perlu peduli babagan masalah baterei.

     

    2. Parameter Produk (Spesifikasi) sakaAD03 CBD / THC Disposable Vape Pen

    Jeneng produk

    CBD/THC vape cartridge/AD03

    Bahan

    Logam/kaca Pyrex/Kumparan Keramik

    Kapasitas Tank

    1,0 ml / 0,5 ml

    ukuran

    D 10.5mm & L 94.3/106mm

    Lubang asupan lenga

    2*1.0mm/1.5mm/1.7mm(Ukuran Kustom)

    Tipe tip

    Meneng ing

    Resistance

    1.5Ω

    Kapasitas baterei

    350mAh

    OEM/ODM

    Nyokong

    3. Fitur Product lan Aplikasi sakaAD03 CBD / THC Disposable Vape Pen

    ——Tingkat panyerepan dhuwur, cocog kanggo lenga kandel.(Bolongan asupan oli bisa disesuaikan)

    ——Kanthi port sing bisa diisi ulang.

    ——Ora Heavy Metal, jinis bebas timah.

    ——Cocok kanggo macem-macem jinis lenga CBD / THC.

    ——Ora Ana Desain Bocor.

    ——Formula Keramik Khusus

    ——Dhukungan Layanan OEM/ODM

    4. Rincian ProduksiAD03 CBD / THC Disposable Vape Pen

    ① Gampang nyuntikake lenga THC utawa CBD, kapasitas tangki 0.5ml & 1.0ml.

    ② Ora ana logam abot.

    ③ tingkat panyerepan lenga dhuwur, cocog kanggo lenga kekandelan beda.

    ④ Cetak logo khusus lan warna tip sing beda, gawe merek sampeyan dhewe

    ⑤ Tipe Mini, 1gram mung 106mm.

    ⑥ 350mAh baterei kapasitas gedhe, cukup kanggo siji gram.

    ⑦ Port pangisi daya ing sisih ngisor.

    Tip nggunakake rokok elektronik

    1. Nalika nggunakake, ati-ati supaya ora ngrokok banget, ora bakal ngrokok.Amarga yen sampeyan ngrokok banget, e-cairan langsung disedot menyang cangkeme tanpa atomisasi dening atomizer.Dadi entheng nyedhot kumelun luwih.

    2. Nalika udud, please mbayar manungsa waé kanggo njaga siji ambegan kanggo dangu, amarga dangu bisa nggawe Cairan kumelun ing kartrid kanthi atomized dening atomizer, mangkono prodhuksi liyane kumelun.

    3. Pay manungsa waé menyang amba nggunakake.Tansah wadhah rokok munggah lan wadhah rokok diiringake mudhun.Yen wadhah rokok mudhun lan wadhah rokok munggah nalika ngrokok, cairan rokok kanthi alami bakal mili mudhun menyang tutuk amarga gravitasi.

    4. Nalika cairan kumelun disedot menyang cangkeme, mangga copot bom kumelun.

    5. Ngilangke cairan asap sing berlebihan ing wadhah rokok lan ing ndhuwur atomizer sadurunge digunakake.

    6. Kanggo njaga baterei kanthi daya sing cukup, daya sing ora cukup uga bakal nyebabake cairan kumelun ora bisa diatomisasi kanthi lengkap lan disedot menyang cangkeme.

    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Kanthi Ngisor Port Rechargeable Produsen Koil Keramik Ora Ana Logam Berat kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe (3)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Kanthi Ngisor Port Rechargeable Produsen Koil Keramik Ora Ana Logam Berat kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe (4)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Kanthi Ngisor Port Rechargeable Produsen Koil Keramik Ora Ana Logam Berat kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe (5)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Kanthi Ngisor Port Rechargeable Produsen Koil Keramik Ora Heavy Metal kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita