Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini

AD10 CBD / THC / Delta 8 Port Pod Isi Ulang Vape Pena Pena Vape, Ora Logam Heavy Kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe

Katrangan singkat:

Katrangan Singkat: Pena vape sing bisa digunakake AD10 CBD / THC / Delta 8 dirancang khusus dening AlphaGreen, kanthi rasa murni lan uap sing luwih gedhe. Kita duwe tim R&D profesional lan layanan pra-saling, sawise-saling apik. Produk kita duwe umpan balik sing apik lan kualitas tinggi. Iki minangka aturan manawa mutu kasebut urip. Ngarep-arep kanggo kerja sama karo sampeyan.


  • Rega F0B: US $ 1,93 - 2,13 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan
  • Kemampuan Pasokan: 300.000 Potongan / Wulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, PayPal, L / C, D / A, D / P
  • Detail Produk

    Minangka produsen perangkat keras vape ing China, kita duwe toko kerja GMP sing paling profesional. Ora mung nyedhiyakake macem-macem jinis kartrij, nanging uga pena vape sing anyar. Kita terus ngembangake produk anyar. Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo para pelanggan, sampeyan bisa uga dadi salah sawijine klien label putih. Apa maneh, layanan pelanggan 5-Bintang minangka mesin pertumbuhan ing industri vape CBD ing jangka panjang. Kajabakartrij lan pen vape, kita uga nyedhiyakake vape aksesoris lan paket sing disesuaikan.

     

    1. Pambuka Produk ing AD10 CBD / THC Pod Pakai Vape Pen

    Pena vape sing bisa digunakake AD10 CBD / THC / Delta 8 minangka produk paling anyar sing dirancang khusus kanggo tim R&D lan cocog kanggo minyak CBD, THC lan Delta 8. Munculé polong vape nganggo AD10 pancen apik tenan. Mung ukurane L 73 mm & W 20mm & T 9mm, kaya potongan coklat. Mula, pancen misuwur ing pasar adol. Iku hotspot, nyengsemake,

    Pod vape pakai AD10 minangka salah sawijining barang sing paling laris ing pasar CBD, THC utawa Delta 8. Ukurane kepenak banget yen digawa nalika arep nindakake apa-apa lan asik tenan. Sanajan nggunakake sel batery kelas A lan bahan baku liyane, regane pancen apik banget. Kita pabrik kanggo nyedhiyakake pena vape sing bisa digunakake pungkasan kanggo sampeyan.

    Bolongan asupan pena vape AD10 yaiku 1,7mm, nanging kukus dadi luwih gedhe. Paling penting, struktur khusus nggawe cocok kanggo viskositas minyak sing beda. Menehi vaping kanthi lancar.

    Kita nggunakake PCTG minangka bahan tangki minyak, PCTG minangka plastik nanging ora ana pengaruhe tumrap kesehatan sampeyan. PCTG umume digunakake minangka panganan, minuman lan wadhah medis.

    Kapasitas batere 280mAh lan cukup kanggo vape sak gram minyak, lan bisa diisi ulang nganggo port pangisi daya paling ngisor, sampeyan aja padha sumelang yen batere mati sadurunge lenga sampeyan ora bisa diisi. 

     

    2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka  AD10 CBD / THC Pod Pakai Vape Pen

    Jeneng Produk

     Cartridge vape CBD / THC / AD10

    Materi

       Koil logam / Plastik / Keramik

    Kapasitas Tank

    0,5 ml

    Ukuran

    L 84mm & W 17mm & T 7mm

    Lubang asupan minyak

    2 * 1.0mm / 1.5mm / 1.7mm Size Ukuran Kustom)

    Jinis tip

    Meneng terus

    Resistansi

    1.4Ω

    Kapasitas batere

    280mAh

    OEM / ODM

     Dhukungan

     

    meilyong (4)

    3. Fitur Produk lan Aplikasi saka AD10 CBD / THC Pod Pakai Vape Pen

    —Pod vape sing bisa digunakake saiki, entheng lancip.

    —— Kanthi port sing bisa diisi ulang.

    ——Tiji Heavy Metal, jinis timbal.

    —— Cocog kanggo macem-macem jinis minyak CBD / THC.

    —— Ora Ana Desain Bocor.

    —— Formula Keramik Khusus

    —— Dhukungan Layanan OEM / ODM

    4. Fitur Produk lan Aplikasi saka AD10 CBD / THC Pod Pakai Vape Pen

    Tank Tangki Minyak PCTG, kapasitas 0,5 ml.

    ② Portable lan mini.

    Printing Pencetakan logo khusus lan warna tip sing beda, buat merek sampeyan dhewe.

    Battery Batere kapasitas gedhe 280mAh kanthi port sing bisa diisi, nanging jinis iki ora bisa diisi ulang.

    ⑥ Port pangisi daya ing sisih ngisor.

    meilyong (5)
    meilyong (6)
    meilyong (7)
    meilyong (3)
    meilyong (8)
    meilyong (2)
    meilyong (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita