Verifikasi Umur

Kanggo nggunakake situs web Alphagreenvape sampeyan kudu umur 21 taun utawa luwih. Verifikasi umur sadurunge ngetik situs.

Kita nggunakake cookie kanggo nambah situs web lan pengalaman browsing. Kanthi terus browsing situs web sampeyan, sampeyan nampa kabijakan cookie

Nuwun sewu, umure sampeyan ora diidini

AT01 Easy Press Vape CBD / THC / Delta 8 Cartridge Minyak Timah Gratis lan Tanpa Logam Heavy Kanthi Rasa Murni lan Uap Gedhe

Katrangan singkat:

Keterangan Singkat: Kita nyedhiyakake AT01 Easy Press Vape CBD / THC / Delta 8 kartrid vape sing bisa digunakake. Kasedhiya kanthi rasa murni lan uap sing luwih gedhe. Kita duwe tim R&D profesional lan layanan pra-saling, sawise-saling apik. Produk kita duwe umpan balik sing apik lan kualitas tinggi. Iki minangka aturan manawa mutu kasebut urip. Ngarep-arep kanggo kerja sama karo sampeyan.


  • Rega FOB: US $ 0,78 - 0,88 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan
  • Kemampuan Pasokan: 300.000 Potongan / Wulan
  • Pelabuhan: Shenzhen
  • Ketentuan Pembayaran: T / T, PayPal, L / C, D / A, D / P
  • Detail Produk

    Minangka produsen perangkat keras vape ing China, kita duwe toko kerja GMP sing paling profesional. Ora mung nyedhiyakake macem-macem jinis kartrij, nanging uga pena vape sing anyar. Kita terus ngembangake produk anyar. Kita nyedhiyakake layanan OEM / ODM kanggo para pelanggan, sampeyan bisa uga dadi salah sawijine klien label putih. Apa maneh, layanan pelanggan 5-Bintang minangka mesin pertumbuhan ing industri vape CBD ing jangka panjang. Kajabakartrij lan pen vape, kita uga nyedhiyakake vape aksesoris lan paket sing disesuaikan.

     

    1. Pambuka Produk ing AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    Pencet gampang AT01 minangka struktur sing padha karo kartrid asli AT01, nanging upgrade paling apik dibandhingake karo AT01. Amarga iku nganggo tutup-Gampang Pencet. Kartrid AT01 nganggo tutup corak lan perlu kanggo tenaga kerja tetep kanggo nutup pucuk. Kartrid AT01 Easy Press nganggo tutup penet, mula ngirit tenaga lan wektu sampeyan. Iku luwih trep lan gampang.

    Ujunge transparan utawa abu-abu kanthi standar. Nanging warna liyane uga bisa disesuaikan karo MOQ 3.000. Kita uga ndhukung desain pencetakan logo lan kemasan.

    Luwih penting, kartrid pencet gampang AT01 yaiku kanthi tingkat kebocoran kurang. Pencet gampang nanging ora bisa dibukak maneh. Mula, sampeyan aja kuwatir bocor lan mbuwang minyak.

     

    2. Parameter Produk (Spesifikasi) saka  AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    Jeneng Produk

     Cartridge vape CBD / THC / Easy Press AT01

    Materi

       Kaca logam / Pyrex / Koil keramik

    Kapasitas Tank

    1.0ml / 0,5ml

    Ukuran

    D 10.5mm & L 42.3 / 51.8mm    

    Lubang asupan minyak

    4 * 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm Size Ukuran Khusus)

    Jinis tip

    Pencet terus

    Resistansi

    1.4Ω

    Utas

    510

    OEM / ODM

     Dhukungan

     

    3. Fitur Produk lan Aplikasi saka AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    —— Tip Pencet Gampang, pencet kanthi tangan tinimbang mesin kasebut.

    ——Tiji Heavy Metal, jinis timbal.

    —— Cocog kanggo macem-macem jinis minyak CBD / THC.

    ——510 Standar.

    —— Ora Ana Desain Bocor.

    —— Formula Keramik Khusus

    —— Dhukungan Layanan OEM / ODM

    4. Rincian Produksi saka AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    ① Sakjane tip kaca, ora ana plastik. Tetep mrihatinake kesehatan

    ② Pencet ing jinis, tanpa desain bocor.

    ③ Ora ana postingan logam abot (Yen sampeyan pengin ngerti bebaya logam abot, waca artikel ing ngisor iki), tips sing beda kanggo milih.

    Rate Tingkat panyerepan minyak sing dhuwur, cocog karo minyak ketebalan sing beda.

    Printing Pencetakan logo khusus lan warna tip sing beda, buat merek sampeyan dhewe.

    at01 (5)
    at01 (1)

    Apa bebaya logam abot kanggo manungsa?

    Ati-ati karo logam abot sing bisa nyebabake kanker

    Warta kasebut, kita asring ndeleng manawa logam abot bisa nyebabake awak manungsa, utamane polusi logam berat ing lingkungan, sing bisa nggawe wong lara lan malah nyebabake kanker. Lan logam abot ana ing endi wae, ora mung polusi lingkungan, malah kosmetik sing digunakake kanca wadon ngemot logam berat. Bisa dimangerteni manawa gawe piala ing awak manungsa ndhelik banget, ora gampang dideteksi, lan ana akeh jinis logam abot, lan cilaka macem-macem jinis logam abot ing awak manungsa uga beda. Banjur ayo lunga karo kabeh wong kanggo ndeleng apa bebaya saka logam abot

    Timbal, timah minangka salah sawijining logam abot sing beracun ing polusi logam abot. Sawise mlebu ing awak manungsa, bakal langsung ngrusak sel otak manungsa, nyebabake keterbatasan mental kanker, nyebabake mati otak lan demensia kanggo wong tuwa, lan uga resiko kanker. .

    Merkurius, ngonsumsi merkuri langsung mlebu ing ati, lan banjur ngrusak paningalan otak lan saraf. Banyu kasebut ngemot jumlah merkuri. Yen ngganti banyu sing ana ing merkuri suwene, bakal nyebabake keracunan kronis.

    Kromium, cilaka sing paling langsung yaiku nyebabake kelainan mental lan mati rasa anggota badan.

    Arsenik, logam abot iki bisa nyebabake pigmentasi kulit lan keratinisasi ora normal.

    Aldehida bisa nyebabake disfungsi ginjel lan penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular. Bebaya sing paling penting yaiku tekanan darah tinggi.

    Kobalt bisa nyebabake kerusakan radioaktif ing kulit.

    Vanadium, sing nduwe pengaruh tartamtu ing jantung lan paru-paru manungsa, bisa nyebabake metabolisme plasma sing ora normal.

    Antimonial, kaya kobalt, duwe kerusakan radioaktif ing kulit.

    Selenium, wong sing kabotan banget kanthi selenium nandhang penyakit sing nggegirisi.

    Thalium bisa nyebabake macem-macem neuropati.

    Mangane bisa mengaruhi fungsi tiroid, lan gampang kena hipertiroidisme.

    Timah, kayata timbal, beracun banget lan bisa nyebabake kanker.

    Aku percaya manawa kabeh duwe pangerten tartamtu babagan bebaya logam kasebut. Logam sing abot mbebayani tumrap awak manungsa. Kerusakan sing paling serius yaiku bisa nyebabake kanker lan langsung mbebayani nyawane. Mula, kita kudu nyebabake polusi sing signifikan ing urip kita, utamane polusi logam abot ing lingkungan, sing bisa nyebabake logam abot kasebut mlebu ing lemah lan banyu. Nalika wong kena banyu lan lemah sing reget iki, bakal nyebabake keracunan kronis, sing bakal nyebabake sawetara masalah ing awak. Penyakit ngancam nyawa.

    at01 (6)
    at01 (7)

    at01 (2) at01 (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita