Verifikimi i Moshës

Për të përdorur faqen e internetit Alphagreenvape duhet të keni moshën 21 vjeç ose më shumë. Ju lutemi verifikoni moshën tuaj para se të hyni në sit.

Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë të internetit dhe përvojën tuaj duke shfletuar atë. Duke vazhduar të shfletoni faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të cookies

Na vjen keq, mosha juaj nuk lejohet

Na kontaktoni

Kontaktoni me ekipin AlphaGreen

Adresë

Kati i 5-të, Ndërtesa Nr.3, Parku Industrial Ji An Tai,

 Rruga Tian Fu, rrethi Bao'an, Shenzhen, China

Posta elektronike

Telefoni

+86 13559135783

 

Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni