Verifikasi Umur

Pikeun nganggo halaman wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung. Punten mastikeun umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo kuki kanggo ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun dina ngotéktak éta. Ku neraskeun ngajelajah situs web kami anjeun nampi kabijakan cookie kami

Hapunten, umur anjeun henteu kénging

TENTANG KAMI

2223

Shenzhen Alphagreen vape Co., Ltd didirikeun dina 2018 anu mangrupikeun produsen khusus dina panilitian, pamekaran sareng produksi Vape Hardware. Kami ayana di Shenzhen, kalayan aksés transportasi anu merenah. Sadaya produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya.

Kami gaduh langkung ti 50 padamel, inohong penjualan taunan anu langkung ti USD 24 juta. Fasilitas kami well-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sadaya tahapan produksi ngamungkinkeun urang pikeun ngajamin total kapuasan konsumén.

9
5fceea16
9

Salaku hasil tina produk kualitas luhur urang sareng layanan palanggan nangtung, kami parantos ngagaduhan jaringan penjualan global dugi ka Amérika Kalér sareng Éropa.

Kami tim anu dinamis, ngora, sareng ambisius.

Tujuan kami nyaéta "Think Big, Be unggulan." Ngalenyepan ideu anyar, mastikeun ngontrol kualitas, jasa ngalacak produk komprehensif. Kami hoyong ngawangun kaayaan win-win sareng nyiptakeun masa depan anu cerah 

Kami ngarawat unggal palanggan kalayan sumanget sareng kaikhlasan urang, nganggap unggal konsumén salaku sobat dalit urang.

840x574 AIO(1)

Kami nekad ngagunakeun bahan baku kualitas luhur pikeun ngadamel produk urang, 300k kartrid sareng 200k pulpén per bulan, sok nampi eupan balik anu saé tina konsumén. 

Upami anjeun resep kana salah sahiji produk kami atanapi hoyong ngabahas tarekat khusus, punten kersa ngahubungi kami. Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis anu suksés sareng palanggan énggal di panjuru dunya dina waktos anu payun.

UJI PERANGKAT KAMI