Verifikasi Umur

Pikeun nganggo halaman wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung. Punten mastikeun umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo kuki kanggo ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun dina ngotéktak éta. Ku neraskeun ngajelajah situs web kami anjeun nampi kabijakan cookie kami

Hapunten, umur anjeun henteu kénging

AD03 CBD / THC Pakai Vape Pakai Kalayan Produsén Pelabuhan Rechargeable Bawah Keramik Coil No Heavy Metal with Rasa Murni sareng Uap Ageung

Pedaran pondok:

Pedaran Singkat: Urang ngadamel sareng nyayogikeun pena vape disposable AD03 CBD / THC, desain anu saé tina penampilan vape nyangking seueur palanggan biasa. Salaku tambahan, kami parantos damel kerjasama sareng sababaraha perusahaan ganja anu dilisensikeun BESAR taun-taun, ngalangkungan kalolobaan pasar Amérika Kalér sareng Éropa. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.


  • Harga F0B: US $ 1,85 - 2,0 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 300.000 Potongan / Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Syarat pamayaran: T / T, PayPal, L / C, D / A, D / P.
  • Detil Produk

    Salaku produsén perangkat keras vape di Cina, urang ngagaduhan GMP karya-toko anu paling propésional. Kami nawiskeun henteu ngan ukur sababaraha jinis kartrid anu kualitas luhur tapi ogé jenis vape pulpén énggal. Kami teras-terasan ngembangkeun produk énggal. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun palanggan, anjeun tiasa janten salah sahijina salaku klien labél bodas. Naon deui, layanan palanggan 5-Béntang nyaéta mesin pertumbuhan urang dina industri CBD vape dina jangka panjang. Kacualikartrid jeung kalam vape, urang ogé nyayogikeun vape asesoris jeung bungkus ngarobih.

     

    1. Perkenalan Produk tina AD03CBD / THC Pakai Vape Pen

    Pen pena vape AD03 CBD / THC mangrupikeun pena vape anu paling populér sareng stabil. Mangrupikeun pena jinis vape anu mini, sareng anu paling sapertos pulpén bako. Éta didamel nganggo tank keramik tip keramik, kuningan bébas timbel, sareng katun kelas tinggi.

    Sanaos ukuran pangbadagna tina liang asupan minyak nyaéta 1.7mm, struktur khusus ngajantenkeun tingkat nyerep anu saé. Anggo ukuran asupan minyak langkung alit, tapi anjeun tiasa vape langkung lancar.

    Batré anu kami anggo Batré kelas kalayan kapasitas 350mAh, éta cukup pikeun vape hiji gram minyak, kusabab batréna diréduksi nalika disimpen (Kami mariksa unggal batré sareng umur unggal batré sateuacan dikintun), pikeun nyegah masalah ieu, kami parantos ngararancang rechargeable palabuhan di handapeun. Janten anjeun henteu kedah paduli masalah batréna.

     

    2. Parameter Produk (Spésifikasi) tina  AD03 CBD / THC Pakai Vape Pen

    Ngaran Produk

     CBD / THC vape cartridge / AD03

    Bahan

       Kaca / Kaca Pyrex / Keramik coil

    Kapasitas tank

    1.0ml / 0,5ml

    Diménsi

    D 10.5mm & L 94.3 / 106mm

    Liang asupan minyak

    2 * 1.0mm / 1.5mm / 1.7mm Size Ukuran Adat)

    Tip tip

    Screw on

    Résistansi

    1,5Ω

    Kapasitas batré

    350mAh

    OEM / ODM

     Ngarojong

     

    3. Fitur Produk sareng Larapna tina AD03 CBD / THC Pakai Vape Pen

    —— laju nyerep tinggi, cocog pikeun minyak kandel. (Liang asupan minyak tiasa disesuaikan)

    —— Kalayan port anu tiasa diisi ulang.

    ——Teu Heavy Metal, tipe leadfree.

    ——Pilih pikeun jinis minyak CBD / THC anu bénten-bénten.

    ——Teu aya Desain Bocor.

    —— Formula Keramik Khusus

    ——Sokong Layanan OEM / ODM

    4. Rincian Produksi tina AD03 CBD / THC Pakai Vape Pen

    ① Gampang nyuntik minyak THC atanapi CBD, kapasitas tank 0,5ml & 1.0ml.

    ② Sagala henteu logam beurat.

    ③ Tingkat nyerep minyak tinggi, cocog pikeun minyak kandel anu béda.

    Printing Percetakan logo khusus sareng warna tip anu béda, lakukeun mérek anjeun nyalira

    ⑤ Mini type, 1gram ngan 106mm.

    Battery 350mAh batré kapasitas ageung, cekap pikeun hiji gram.

    Port Port carjer di handapeun.

    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (3)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (5)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (7)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (4)

    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (1) AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen With Bottom Rechargeable Port Manufacturer Ceramic Coil No Heavy Metal with Pure Taste and Big Vapor (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami