. Cina AD03 CBD / THC Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsén Coil Keramik No Metal Beurat jeung Rasa Murni jeung pabrik uap badag jeung pabrik |Alphagreen vape

Verifikasi umur

Pikeun nganggo situs wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun ngotéktak éta.Ku neraskeun ngotéktak halaman wéb kami anjeun nampi kawijakan cookie kami

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun

AD03 CBD/THC Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsen Coil Keramik No Metal Beurat sareng Rasa Murni sareng Uap Besar

Katerangan pondok:

Kami nyayogikeun AD03 Vape CBD / THC / Delta 8 atanapi 9 kalam vape disposable.Éta uap ageung sareng rasa murni ngajamin pangalaman kualitas.Kami gaduh staf penjualan anu terang anu tiasa ngabimbing anjeun kana produk anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun sareng salawasna aya pikeun ngabantosan perjalanan anjeun.Urang ngajual ngan produk kualitas pangluhurna.Anu Sabalikna masihan konsumén urang pangalaman anu pangsaéna.Di alphagreen, misi kami nyaéta pikeun nyayogikeun konsumén urang produk kualitas pangluhurna di pasar ayeuna sareng ngajamin para nasabah anu sami yén alphagreen nawiskeun jasa anu pangsaéna di pasar.Kami ngarepkeun usaha sareng anjeun di hareup.


  • Harga F0B:AS $1,85 - 2,0 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 Potongan
  • Kamampuhan suplai:300.000 Potongan / Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:T/T, PayPal, L/C, D/A, D/P
  • Rincian produk

    Salaku produsén hardware vape di Cina, urang boga paling profésional GMP work-shop.Urang nawiskeun teu ngan kualitas luhur tipena béda cartridge tapi ogé tipe anyar disposable vape pen.Kami terus ngembangkeun produk anyar.Urang nyadiakeun layanan OEM / ODM pikeun konsumén urang, anjeun bisa jadi salah sahijina salaku klien labél bodas.Naon deui, layanan palanggan 5-Stars mangrupikeun mesin pertumbuhan kami dina industri vape CBD dina jangka panjang.Iwalkatridjeungkalam vape, urang ogenyadiakeunvape asesorisjeungbungkusan ngaropéa.

     

    1. Bubuka produk tinaAD03CBD / THC Disposable Vape Pen

    AD03 CBD / THC disposable vape pen mangrupikeun salah sahiji kalam vape disposable anu pang populerna sareng stabil.Ieu mangrupakeun mini tipe disposable kalam vape, sarta éta paling kawas bako katingal kalam.Dijieun ku tip keramik tank kaca, kuningan bébas timah, sareng katun kelas luhur.

    Sanajan ukuran pangbadagna liang asupan minyak nyaeta 1.7mm, struktur husus ngajadikeun laju nyerep hébat.Anggo ukuran asupan minyak anu langkung alit, tapi anjeun tiasa nguap langkung lancar.Sanajan AD03 ngan boga 2 liang asupan minyak, eta ngalaman pisan hébat lamun dibandingkeun AT01 biasa kalawan opat liang asupan minyak.

    Kami nampi seueur eupan balik anu positif ngeunaan AD03 ieu, khususna emas sareng cet rube, éta populer pisan diantara umur 20-40 taun.

    Batré anu kami anggo batré kelas A kalayan kapasitas 350mAh, éta cekap pisan pikeun nguap minyak hiji gram, sabab batréna diréduksi nalika neundeun (Urang mariksa unggal batré sareng umurna unggal batré sateuacan kiriman), pikeun nyegah masalah ieu, kami parantos ngarancang rechargeable. port di handap.Janten anjeun henteu kedah paduli ngeunaan masalah batré.

     

    2. Parameter Produk (Spésifikasi) tinaAD03 CBD / THC Disposable Vape Pen

    Ngaran Produk

    CBD / THC vape cartridge / AD03

    Bahan

    Metal / kaca Pyrex / Coil Keramik

    Kapasitas tank

    1,0ml / 0,5ml

    Diménsi

    D 10.5mm & L 94.3/106mm

    Liang asupan minyak

    2*1.0mm/1.5mm/1.7mm (Ukuran Custom)

    Jenis tip

    Nyeker

    Résistansi

    1,5Ω

    Kapasitas batré

    350mAh

    OEM / ODM

    Ngarojong

    3. Fitur Produk jeung Aplikasi tinaAD03 CBD / THC Disposable Vape Pen

    ——Laju nyerep tinggi, cocog pikeun minyak kandel.(liang asupan minyak customizable)

    ——With port rechargeable.

    ——No Heavy Metal, tipe leadfree.

    ——Cocok pikeun sababaraha jinis minyak CBD / THC.

    ——Euweuh Desain Bocor.

    ——Rumus Keramik Husus

    ——Rojongan OEM / ODM Services

    4. Rincian Produksi tinaAD03 CBD / THC Disposable Vape Pen

    ① Gampang nyuntikkeun minyak THC atanapi CBD, kapasitas tanki 0.5ml & 1.0ml.

    ② Henteu aya logam beurat.

    ③ Laju nyerep minyak tinggi, cocog pikeun minyak ketebalan béda.

    ④ Percetakan logo khusus sareng warna tip anu béda, lakukeun merek anjeun nyalira

    ⑤ tipe Mini, 1gram ngan 106mm.

    ⑥ 350mAh batré kapasitas badag, cukup pikeun hiji gram.

    ⑦ port carjer di handap.

    tips pamakéan rokok éléktronik

    1. Lamun maké éta, Kade ulah ngaroko teuas teuing, éta moal ngaroko.Kusabab nalika anjeun ngaroko teuas teuing, e-liquid langsung disedot kana sungut anjeun tanpa atomized ku atomizer.Jadi enteng nyeuseup haseupna beuki.

    2. Nalika ngaroko, mangga nengetan tetep hiji napas keur lila, sabab lila bisa nyieun haseup cair dina cartridge nu pinuh atomized ku atomizer, kukituna ngahasilkeun leuwih haseup.

    3. Nengetan sudut pamakéan.Tetep wadah roko ka luhur jeung wadah roko condong ka handap.Upami wadah roko turun sareng wadah roko naék bari ngaroko, cairan roko sacara alami bakal ngalir kana sungut anjeun kusabab gravitasi.

    4. Nalika cairan haseup disedot kana sungut anjeun, mangga cabut bom haseup.

    5. Ngusap nepi kaleuwihan cair haseup di jero wadah roko na luhureun atomizer saméméh pamakéan.

    6. Pikeun ngajaga batré jeung kakuatan cukup, kakuatan cukup ogé bakal ngabalukarkeun cairan haseup teu pinuh atomized sarta sedot kana sungut.

    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsen Coil Keramik No Metal Beurat sareng Rasa Murni sareng Uap Besar (3)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsen Coil Keramik No Metal Beurat sareng Rasa Murni sareng Uap Besar (4)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsen Coil Keramik No Metal Beurat sareng Rasa Murni sareng Uap Besar (5)
    AD03 CBDTHC Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsen Coil Keramik No Metal Beurat sareng Rasa Murni sareng Uap Besar (7)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami