Verifikasi Umur

Pikeun nganggo halaman wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung. Punten mastikeun umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo kuki kanggo ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun dina ngotéktak éta. Ku neraskeun ngajelajah situs web kami anjeun nampi kabijakan cookie kami

Hapunten, umur anjeun henteu kénging

AD10 CBD / THC / Delta 8 Bottom Rechargeable Port Pod Disposable Vape Pen, No Heavy Metal sareng Rasa murni sareng Uap Ageung

Pedaran pondok:

Pedaran Singkat: AD10 CBD / THC / Delta 8 pod disposable vape pen khusus dirancang ku AlphaGreen, éta kalayan rasa murni sareng uap anu langkung ageung. Kami gaduh tim R&D propésional sareng jasa pra-saling, saurna. Produk kami kalayan eupan balik anu saé sareng kualitas luhur. Éta aturan yén kualitasna hirup. Milarian kanggo damel babarengan sareng anjeun.


  • Harga F0B: US $ 1,93 - 2,13 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 300.000 Potongan / Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Syarat pamayaran: T / T, PayPal, L / C, D / A, D / P.
  • Detil Produk

    Salaku produsén perangkat keras vape di Cina, urang ngagaduhan GMP karya-toko anu paling propésional. Kami nawiskeun henteu ngan ukur sababaraha jinis kartrid anu kualitas luhur tapi ogé jenis vape pulpén énggal. Kami teras-terasan ngembangkeun produk énggal. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun palanggan, anjeun tiasa janten salah sahijina salaku klien labél bodas. Naon deui, layanan palanggan 5-Béntang nyaéta mesin pertumbuhan urang dina industri CBD vape dina jangka panjang. Kacualikartrid jeung kalam vape, urang ogé nyayogikeun vape asesoris jeung bungkus ngarobih.

     

    1. Perkenalan Produk tina AD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    AD10 CBD / THC / Delta 8 pod disposable vape pen mangrupikeun produk pangénggalna kami anu dirarancang khusus ku tim R&D urang sareng tiasa dianggo saé pikeun minyak CBD, THC sareng Delta 8. Penampilan AD10 polder vape disposable estu heboh. Éta ngan ukur ku ukuran L 73 mm & W 20mm & T 9mm, sapertos sapotong coklat. Ku alatan éta, éta pohara populér di pasar jual. Éta dibabawa, pikaresepeun,

    AD10 polder vape disposable mangrupikeun barang anu paling panas dijual di pasar CBD, THC atanapi Delta 8. Ukuranana raoseun pisan dibawa nalika anjeun badé ngalaksanakeun naon-naon sareng éta asik pisan. Sanaos kami nganggo sél batery kelas A sareng bahan baku sanés, harga ouur saé pisan. Kami pabrik pikeun nyayogikeun pen vape disposable akhir kanggo anjeun.

    Lubang asupan pena vape AD10 nyaéta 1,7mm, tapi uapna janten langkung ageung. Anu paling penting, struktur khusus ngajantenkeun cocog pikeun béda viskositas minyak. Masihan lancar.

    Kami nganggo PCTG salaku bahan bak minyak, PCTG mangrupikeun palastik tapi henteu mangaruhan pangaruh kana kaséhatan anjeun. PCTG seueur dianggo salaku tuangeun, inuman sareng wadah médis.

    Kapasitas batréna 280mAh sareng éta cukup pikeun vape hiji gram minyak, sareng éta tiasa dieusi deui sareng port pangisian daya, anjeun moal hariwang yén batréna maot sateuacan béak minyak anjeun. 

     

    2. Parameter Produk (Spésifikasi) tina  AD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    Ngaran Produk

     CBD / THC vape cartridge / AD10

    Bahan

       Coil Logam / Plastik / Keramik

    Kapasitas tank

    0,5ml

    Diménsi

    L 84mm & W 17mm & T 7mm

    Liang asupan minyak

    2 * 1.0mm / 1.5mm / 1.7mm Size Ukuran Adat)

    Tip tip

    Screw on

    Résistansi

    1.4Ω

    Kapasitas batré

    280mAh

    OEM / ODM

     Ngarojong

     

    meilyong (4)

    3. Fitur Produk sareng Larapna tina AD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    ——Pod vape pulpén éhéng, hampang sareng ipis.

    —— Kalayan port anu tiasa diisi ulang.

    ——Teu Heavy Metal, tipe leadfree.

    ——Pilih pikeun jinis minyak CBD / THC anu bénten-bénten.

    ——Teu aya Desain Bocor.

    —— Formula Keramik Khusus

    ——Sokong Layanan OEM / ODM

    4. Fitur Produk sareng Larapna tina AD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    Tank Tangki Minyak PCTG, kapasitas 0,5ml.

    ② Portabel sareng mini.

    Printing Percetakan logo khusus sareng warna tip anu béda, lakukeun mérek anjeun nyalira.

    Batré kapasitas ageung battery 280mAh kalayan port anu tiasa ditagih, tapi éta non-rechargeable type.

    Port Port carjer di handapeun.

    meilyong (5)
    meilyong (6)
    meilyong (7)
    meilyong (3)
    meilyong (8)
    meilyong (2)
    meilyong (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami