. Cina AD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen Jeung Bottom Rechargeable Port Produsén Coil Keramik No Metal Beurat jeung Rasa Murni jeung uap Big pabrik jeung pabrik |Alphagreen vape

Verifikasi umur

Pikeun nganggo situs wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung.Mangga parios umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo cookies pikeun ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun ngotéktak éta.Ku neraskeun ngotéktak halaman wéb kami anjeun nampi kawijakan cookie kami

Hampura, umur anjeun teu diwenangkeun

AD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen sareng Bottom Rechargeable Port Produsen Coil Keramik No Metal Beurat sareng Rasa Murni sareng Uap Besar

Katerangan pondok:

Kami nyayogikeun AD10 Vape CBD / THC / Delta 8 atanapi 9 kalam vape disposable.Éta uap ageung sareng rasa murni ngajamin pangalaman kualitas.Kami gaduh staf penjualan anu terang anu tiasa ngabimbing anjeun kana produk anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun sareng salawasna aya pikeun ngabantosan perjalanan anjeun.Urang ngajual ngan produk kualitas pangluhurna.Anu Sabalikna masihan konsumén urang pangalaman anu pangsaéna.Di alphagreen, misi kami nyaéta pikeun nyayogikeun konsumén urang produk kualitas pangluhurna di pasar ayeuna sareng ngajamin para nasabah anu sami yén alphagreen nawiskeun jasa anu pangsaéna di pasar.Kami ngarepkeun usaha sareng anjeun di hareup.


  • Harga F0B:AS $1,88 - 2,15 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 Potongan
  • Kamampuhan suplai:300.000 Potongan / Bulan
  • Palabuhan:Shenzhen
  • Sarat Pembayaran:T/T, PayPal, L/C, D/A, D/P
  • Rincian produk

    Salaku produsén hardware vape di Cina, urang boga paling profésional GMP work-shop.Urang nawiskeun teu ngan kualitas luhur tipena béda cartridge tapi ogé tipe anyar disposable vape pen.Kami terus ngembangkeun produk anyar.Urang nyadiakeun layanan OEM / ODM pikeun konsumén urang, anjeun bisa jadi salah sahijina salaku klien labél bodas.Naon deui, layanan palanggan 5-Stars mangrupikeun mesin pertumbuhan kami dina industri vape CBD dina jangka panjang.Iwalkatridjeungkalam vape, urang ogenyadiakeunvape asesorisjeungbungkusan ngaropéa.

     

    1. Bubuka produk tinaAD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    AD10 CBD / THC pod disposable vape pen mangrupikeun salah sahiji gaya puff-bar anu pangahirna disposable vape pen, khusus pikeun minyak CBD / THC.Éta ngagaduhan bentuk awak anu sami sareng bar puff, gaya anu populer di pasar pikeun uyah nikotin, janten ieu bakal janten gaya anu populér pikeun kalam vape disposable di pasar.Cai mibanda sagala kaunggulan bar puff boga.Portabel, kompak, cukup hampang ku kituna anjeun tiasa nyandak dimana waé, vape iraha waé.

    Ieu tipe mini pod disposable vape pen, karasaeun hébat nalika nyekel eta dina leungeun.Kami nganggo cangkang plastik pikeun ngirangan biaya pulpén pod vape ieu, janten hargana henteu mahal sapertos produk pod CBD anu sanés.

    Sanajan ukuran pangbadagna liang asupan minyak nyaeta 1.7mm, struktur husus ngajadikeun laju nyerep hébat.Anggo ukuran asupan minyak anu langkung alit, tapi anjeun tiasa nguap langkung lancar.

    Kami nganggo PCTG salaku bahan tangki minyak, PCTG mangrupikeun jinis plastik tapi henteu gaduh pangaruh anu goréng pikeun kaséhatan anjeun.PCTG loba dipaké salaku dahareun, inuman jeung wadahna médis.

    Batré anu kami anggo batré kelas A kalayan kapasitas 280mAh, éta cekap pisan pikeun nguap minyak hiji gram, sabab batréna diréduksi nalika neundeun (Urang mariksa unggal batré sareng umurna masing-masing batré sateuacan kiriman), pikeun nyegah masalah ieu, kami parantos ngarancang rechargeable. port di handap.Janten anjeun henteu kedah paduli ngeunaan masalah batré.

     

    2. Parameter Produk (Spésifikasi) tinaAD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    Ngaran Produk

    CBD / THC vape cartridge / AD10

    Bahan

    Metal / Plastik / Coil Keramik

    Kapasitas tank

    0,5 ml

    Diménsi

    L 84mm & W 17mm & T 7mm

    Liang asupan minyak

    2*1.0mm/1.5mm/1.7mm (Ukuran Custom)

    Jenis tip

    Nyeker

    Résistansi

    1.4Ω

    Kapasitas batré

    280mAh

    OEM / ODM

    Ngarojong

    meilyong (4)

    3. Fitur Produk jeung Aplikasi tinaAD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    ——Pod disposable vape pen, hampang sareng ipis.

    ——With port rechargeable.

    ——No Heavy Metal, tipe leadfree.

    ——Cocok pikeun sababaraha jinis minyak CBD / THC.

    ——Euweuh Desain Bocor.

    ——Rumus Keramik Husus

    ——Rojongan OEM / ODM Services

    4. Fitur Produk jeung Aplikasi tinaAD10 CBD / THC Pod Disposable Vape Pen

    ① Tangki Minyak PCTG, kapasitas 0.5ml.

    ② Portabel sareng mini.

    ④ Percetakan logo khusus sareng warna tip anu béda, lakukeun merek anjeun nyalira.

    ⑤ 280mAh batré kapasitas badag kalayan port chargeable

    ⑥ port carjer di handap.

    meilyong (5)
    meilyong (6)
    meilyong (7)
    meilyong (3)
    meilyong (8)
    meilyong (2)
    meilyong (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami