Verifikasi Umur

Pikeun nganggo halaman wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung. Punten mastikeun umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo kuki kanggo ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun dina ngotéktak éta. Ku neraskeun ngajelajah situs web kami anjeun nampi kabijakan cookie kami

Hapunten, umur anjeun henteu kénging

AT01 Easy Press Vape CBD / THC / Delta 8 Cartridge Minyak Diterangkeun Gratis sareng Teu aya Logam Berat sareng Rasa Murni sareng Uap Ageung

Pedaran pondok:

Pedaran Singkat: Kami nyayogikeun AT01 Easy Press Vape CBD / THC / Delta 8 cartridge vape disposable. Éta ku rasa murni sareng uap anu langkung ageung. Kami gaduh tim R&D propésional sareng jasa pra-saling, saurna. Produk kami kalayan eupan balik anu saé sareng kualitas luhur. Éta aturan yén kualitasna hirup. Milarian kanggo damel babarengan sareng anjeun.


  • Harga FOB: US $ 0,78 - 0,88 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan
  • Kamampuhan Suplai: 300.000 Potongan / Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Syarat pamayaran: T / T, PayPal, L / C, D / A, D / P.
  • Detil Produk

    Salaku produsén perangkat keras vape di Cina, urang ngagaduhan GMP karya-toko anu paling propésional. Kami nawiskeun henteu ngan ukur sababaraha jinis kartrid anu kualitas luhur tapi ogé jenis vape pulpén énggal. Kami teras-terasan ngembangkeun produk énggal. Kami nyayogikeun jasa OEM / ODM pikeun palanggan, anjeun tiasa janten salah sahijina salaku klien labél bodas. Naon deui, layanan palanggan 5-Béntang nyaéta mesin pertumbuhan urang dina industri CBD vape dina jangka panjang. Kacualikartrid jeung kalam vape, urang ogé nyayogikeun vape asesoris jeung bungkus ngarobih.

     

    1. Perkenalan Produk tina AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    Mudah pencét AT01 mangrupikeun struktur anu sami sareng kartrid aslina urang AT01, tapi éta pamutahiran dibandingkeun sareng AT01. Kusabab éta nganggo tip-Easy Press Cap anu sanés. Kartrid AT01 nganggo tutup pulas sareng perlu diperpasan tanaga gawé pikeun nutup tipna. Kartrid AT01 Easy Press aya ku cap cap, janten simpen kuli sareng waktos anjeun. Éta langkung merenah sareng gampang.

    Ujung na transparan atanapi kulawu sacara standar. Tapi warna sanésna ogé tiasa disaluyukeun ku MOQ 3.000. Kami ogé ngadukung percetakan logo sareng desain bungkusan.

    Anu langkung penting, kartrid pencét gampang AT01 nyaéta kalayan tingkat kabocoran anu kirang. Pencét gampang tapi henteu tiasa dibuka deui. Kituna, anjeun ulah hariwang ngeunaan bocor sareng miceunan minyak anjeun.

     

    2. Parameter Produk (Spésifikasi) tina  AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    Ngaran Produk

     CBD / THC vape cartridge / Easy Press AT01

    Bahan

       Kaca / Kaca Pyrex / Keramik coil

    Kapasitas tank

    1.0ml / 0,5ml

    Diménsi

    D 10.5mm & L 42.3 / 51.8mm    

    Liang asupan minyak

    4 * 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm Size Ukuran Adat)

    Tip tip

    Pencét teras

    Résistansi

    1.4Ω

    Thread

    510

    OEM / ODM

     Ngarojong

     

    3. Fitur Produk sareng Larapna tina AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    ——Ep Pencét Gampang, pencét ku leungeun sanés mesinna.

    ——Teu Heavy Metal, tipe leadfree.

    ——Pilih pikeun jinis minyak CBD / THC anu bénten-bénten.

    ——510 Standar.

    ——Teu aya Desain Bocor.

    —— Formula Keramik Khusus

    ——Sokong Layanan OEM / ODM

    4. Rincian Produksi tina AT01 CBD / THC Vape Cartridge

    ① Sacara tip tip kaca, teu aya plastik. Tetep panon kana kaséhatan Anjeun

    ② Pencét jinisna, pikeun henteu aya desain bocor.

    ③ Teu aya tulisan pusat logam beurat (Upami anjeun hoyong terang bahaya logam beurat, punten baca tulisan di handap ieu), tip anu béda pikeun dipilih.

    ④ Tingkat nyerep minyak tinggi, cocog pikeun minyak kandel anu béda.

    Printing Percetakan logo khusus sareng warna tip anu béda, lakukeun mérek anjeun nyalira.

    at01 (5)
    at01 (1)

    Naon bahaya logam beurat pikeun manusa?

    Ati-ati tina logam beurat anu tiasa nyababkeun kanker

    Dina berita, urang sering-sering ningali yén logam beurat tiasa nyababkeun cilaka awak manusa, khususna polusi logam beurat di lingkungan, anu tiasa nyababkeun jalma gering bahkan nyababkeun kanker. Sareng logam beurat aya dimana-mana kahirupan, henteu ngan ukur polusi lingkungan, bahkan kosmétik anu dianggo ku réréncangan awéwé ngandung logam beurat. Éta panginten yén ngarugikeun awak manusa disumputkeun pisan, éta henteu gampang dideteksi, sareng seueur jinis logam beurat, sareng cilaka tina macem-macem jinis logam beurat pikeun awak manusa ogé bénten. Maka hayu urang angkat sareng sadayana pikeun ningali naon bahaya logam beurat

    Anjog, timah mangrupikeun salah sahiji logam beurat paling beracun dina polusi logam beurat. Sakali asup kana awak manusa, éta bakal langsung ngaruksak sél uteuk manusa, nyababkeun katerapan méntal kanker, nyababkeun maot otak sareng pikun pikeun manula, komo résiko kanker. .

    Raksa, ngonsumsi raksa langsung asup kana ati, teras ngarusak visi otak sareng saraf. Cai ngandung jumlah renik raksa. Upami éta ngagentos cai anu ngandung raksa pikeun waktos anu lami, éta bakal nyababkeun karacunan kronis.

    Kromium, anu paling cilaka langsung nyaéta nyababkeun gangguan méntal sareng beuteung tina anggota badan.

    Arénis, Logam beurat ieu tiasa nyababkeun pigmén kulit sareng keratinisasi abnormal.

    Aldehida tiasa nyababkeun disfungsi ginjal sareng panyakit kardiovaskular sareng serebrovaskular. Bahaya anu paling penting nyaéta tekanan darah tinggi.

    Kobalt tiasa nyababkeun karusakan radioaktif dina kulit.

    Vanadium, anu ngagaduhan pangaruh tangtu kana jantung sareng paru-paru manusa, tiasa nyababkeun metabolisme plasma anu teu normal.

    Antimon, sapertos kobalt, ngagaduhan karusakan radioaktif dina kulit.

    Selenium, jalma-jalma anu beurat kaleuwihan beurat ku selenium sangsara panyakit anu ngahégak.

    Thallium tiasa nyababkeun sababaraha neuropati.

    Mangkanis tiasa mangaruhan fungsi tiroid, sareng gampang kéngingkeun hipertiroidisme.

    Tin, sapertos timbel, beracun pisan sareng tiasa nyababkeun kanker.

    Kuring yakin yén unggal jalma ngagaduhan pamahaman anu pasti ngeunaan bahaya tina seueur logam. Logam beurat ngabahayakeun awak manusa. Bahaya anu paling parah nyaéta aranjeunna tiasa nyababkeun kanker sareng langsung ngabahayakeun kahirupan. Kusabab kitu, urang kedah nyababkeun polusi anu signifikan dina kahirupan urang, utamina polusi logam beurat di lingkungan, anu tiasa nyababkeun logam beurat ieu lebet kana taneuh sareng cai. Nalika jalma tiasa kontak sareng cai sareng taneuh anu tercemar ieu, éta bakal nyababkeun karacunan kronis, anu bakal ngakibatkeun sababaraha masalah dina awak. Panyakit ngancam kahirupan.

    at01 (6)
    at01 (7)

    at01 (2) at01 (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami