Verifikasi Umur

Pikeun nganggo halaman wéb Alphagreenvape anjeun kedah yuswa 21 taun atanapi langkung. Punten mastikeun umur anjeun sateuacan lebet kana situs.

Kami nganggo kuki kanggo ningkatkeun halaman wéb kami sareng pangalaman anjeun dina ngotéktak éta. Ku neraskeun ngajelajah situs web kami anjeun nampi kabijakan cookie kami

Hapunten, umur anjeun henteu kénging

Taros Kami

Hubungi Tim AlphaGreen

Alamat

Lantai 5, Gedong No.3, Taman Industri Ji An Tai,

 Jalan Tian Fu, Kacamatan Bao'an, Shenzhen, Cina

Telepon

+86 13559135783

 

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami